Spring naar inhoud

Aardappelen op een andere manier

Logo-groenteruilbank-1024x356

Waar je nooit genoeg van krijgt!

Ingrediënten

  • 800 gram aardappelen, vastkokend
  • 2 eetlepels roomboter
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 takjes peterselie
  • Zwarte peper
  • Zeezout

Bereidingswijze

  • Was de aardappelen. Schillen is niet nodig.
  • Snijd ze in kwarten en leg ze op een keukendoek.
  • Doe 1 eetlepel boter in de wok en smelt op middelhoog vuur.
  • Voeg de aardappelen toe en roer ze om zodat de boter goed over de aardappelen verdeelt is.
  • Zet het vuur laag en laat 15 minuten licht kleuren.
  • Regelmatig roeren.
  • Prik er met een satéstokje in om te kijken of ze bijna gaar zijn.
  • Voeg de gehakte peterselie, geperste knoflook en de rest van de boter toe en breng op smaak met peper en zout.
  • Roer om en laat nog 10 minuten op laag vuur garen.

Serveertip

Voeg eens champignons toe. Het is bij meerdere groenten te gebruiken.

 

Afdrukken

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+